centrale termice pe lemn focsnai vrancea centrale termice pe gaz focsani vrancea incazlire pardoseala focsani vrancea instalatii gaz focsani vrancea panouri solare focsani vrancea pompe caldura focsani vrancea
Pompe caldura - Focsani, Vrancea
   Datorita pompei de caldura, REHAU face pasul decisiv pentru completarea gamei de instalatii tehnice pentru cladiri. Noile pompe de caldura promovea   za utilizarea inteligenta a energiei din sol, apele subterane sau aer - pentru un confort maxim si pentru o calitate a vietii cu respect fata de mediu.

   Cu o noua pompa de caldura, pentru prima data toate solutiile semnificative privind instalatiile tehnice pentru cladiri sunt disponibile dintr-o singura sursa. Incepand cu instalatia clasica de apa potabila, trecand prin toate variantele moderne de caldura / racire a suprafetelor, sistemele de canalizare menajera prevazute cu protectie fonica, pregatirea apei calde menajere si tehnica de reglare, panala sistemele regenerative cum ar fi energia termica solara si geotermia cu pompe de caldura, colectoare si sonde - pentru a numi doar cateva dintre solutii.

   O pompa de caldura va prezenta eficienta optima numai cand este adaptata optim si este coordonata cu celelalte componente ale instalatiei tehnice a cladirii.   Racirea si incalzirea sunt controlate printr-un sistem de reglare. Aceasta se realizeaza automat pe baza unui sistem logic inteligent si tine cont de punctul corect de conectare. Sistemul de reglare reduce costurile de energie si evita pierderile de confort tinand cont de alimentarea generatoarelor de caldura bivalente. In plus poate fi instalat un al doilea afisaj, care permite operarea simpla si logica din celelalte incaperi.

   Sistemul de stocare REHAU reprezinta, in combinatie su statia de apa proaspata REHAU, solutia ideala pentru prepararea confortabila, igienica a apei calde menajere. Prin eliminarea stocarii unei mari cantitati de apa potabila, asa cum se obisnuieste la conceptele de stocare conventionale, statia de apa proaspata REHAU prepara apa calda menajera, prin transfer de caldura, intr-un mod mult mai igienic, fara a trebui sa renuntati la confortul obisnuit.


   Noua pompa de caldura REHAU este elementul central pentru utilizarea inteligenta a energiei din mediu.

   Sunt urmatoarele modele de pompe de caldura:
   - Pompa de caldura REHAU model GEO
   - Pompa de caldura REHAU model AQUA
   - Pompa de caldura REHAU model AERO