centrale termice pe lemn focsnai vrancea centrale termice pe gaz focsani vrancea incazlire pardoseala focsani vrancea instalatii gaz focsani vrancea panouri solare focsani vrancea pompe caldura focsani vrancea
Panouri solare - Focsani, Vrancea
   Resursele energetice conventionale dispar incet, dar sigur. Din acest motiv, recomandam utilizarea surselor alternative de energie, surse care sunt utilizate in mod ecologic. Soarele ofera cel mai mare potential in aceasta privinta. Energia sa exista din plin - ea poate fi utilizata gratis si ajuta la economisirea unor combustibili valorosi. Intr-o jumatate de ora ajunge pe pamant atata radiatie solara incat s-ar putea acoperi energia mondiala necesara pentru un an. In regiunea noastra, soarele straluceste suficient de mult pentru ca noi sa putem utiliza eficient caldura sa.
   Ganditi-va de azi la ziua de maine. Procurati-va, cu ajutorul unei instalatii solare REHAU, propria dvs centrala termica pe acoperis.

   Colectoarele solare absorb radiatia solara, o transforma in caldura si transmit caldura unui agent termic. Acesta este pompat prntr-un sistem de conducte catre boilerul solar, unde incalzeste apa din rezervor, pentru ca apoi sa se reintoarca racit la colectoare. Astfel, poate fi preluata din nou energia radiata de soare.

   Colectoarele solare REHAU SOLECT sunt produse in treivariante: colector vana, colector rama sau colector de fatada. In functie de necesitati - fei numai producerea apei calde sau producerea combinata a apei calde si sustinerea incalzirii, sistemele solare REHAU SELECT sunt potrivite ca solutii pachet complete pentru fiecare locuinta

panouri solare rehau solect focsani vrancea

   Avantaje REHAU SOLECT:
   - durata mare de viata si o eficienta ridicata constanta in timp;
   - intretinerea simpla si instalatiile sigure in functionare garanteaza o buna captare a energiei solare de-a lungul anilor;
   - posibilitate de combinare fara probleme cu diverse sisteme de producere a caldurii;
   - eficienta optima prin componente de inalta calitate ale instalatiei;
   - sticla solara clara securizata, rezistenta la grindina;
   - diverse colectoare pentru cerinte individualizate;
   - economisirea combustibililor fosili;
   - reducerea emisiilor de dioxid de carbon;
   - design modern;
   - cresterea valorii cladirii;
   - potrivite pentru fiecare tip de acoperis.
panouri solare rehau solect focsani vrancea

   Toate acumulatoarele REHAU SOLECT dispun de emailare de inalta calitate si o protectie anti-coroziva de durata. Variantele compacte ale acumulatoarelor reduc eforturile de montaj. Suprafetele mari ale schimbatoarelor de caldura asigura transferul termic eficient si un grad inalt de confort al apei calde.

   Indiferent ca este vorba de colectoare tip vana, colectoare tip rama, colectoare transversale sau de fatada, REHAU SOLECT se deosebeste prin inalta sa performanta si prin suprafata absorbanta cu straturi de inalta calitate. Dorintele clientilor sunt indeplinite in mod individual datorita sistemelor de prindere SOLECT, testate d.p.d.v. static, pentru diversele tipuri de acoperisuri. Sistemele de prindere sunt foarte usor de montat si ofera un nivel inalt de siguranta.

   Economic: Argumente convingatoare!
   Economia de energie este un subiect dezbatut intens. Daca doriti sa va convingeti astazi clientii, trebuie sa mizati in primul rand pe rentabilitate! Cu sistemul solar eficient nu protejati doar mediul, ci si portofelul clientului Dumneavoastra.

panouri solare rehau solect focsani vrancea

   Incalzirea igienica a apei potabile in regim instant
   Statia de apa proaspata cu reglaj automat ofera un inalt confort de apa calda de pana la 40 l / min si asigura in acelasi timp o temperatura constanta a apei calde, chiar si in situatia deschiderii mai multor robineti de alimentare. In afara de aceasta, ea indeplineste cele mai pretentioase cerinte privind igiena apei calde. Este premontata si pregatita pentru racord, ceea ce face posibil un montaj simplu si fara complicatii.