centrale termice pe lemn focsnai vrancea centrale termice pe gaz focsani vrancea incazlire pardoseala focsani vrancea instalatii gaz focsani vrancea panouri solare focsani vrancea pompe caldura focsani vrancea
Incalzire pardoseala - Focsani, Vrancea
   Schimbul de energie intre om si suprafata rece se face in ce mai mare parte prin schimb de energie. In acest sens, sistemele REHAU de racire a suprafetelor asigura un confort optim. Sistemele REHAU de incalzire a suprafetelor incalzesc folosind temperaturi reduse si o distributie uniforma a temperaturii prin intermediul energiei radiante spre deosebire de sistemele statice de incalzire, sistemele REHAU asigura un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambiant in incapere, obtinandu-se astfel un climat confortabil.

   Incaperi atractive din punct de vedere optic, fara calorifere
   Sistemele REHAU de incalzire si racire a suprafetelor ofera arhitectului libertate de proiectare, ofera utilizatorilor libertate de amenajare a spatiului. Totodata, aceste sisteme reduc pericolul de accidente in gradinite, scoli, spitale si camine de batrani.

incalzire racire pardoseala focsani vrancea

   Racirea suprafetelor are urmatoarele avantaje:
   - confort ridicat
   - nu se produc curenti de aer;
   - costuri de investitie reduse;
   - costuri anuale reduse;
   - costuri de exploatare reduse;
   - libertate de amenajare a incaperii.

   Sistemele clasice de climatizare functioneaza pe principiul circulatiei aerului, cu urmatoarele efecte negative:
   - producerea curentilor de aer;
   - viteze ridicate ale aerului in incaperi;
   - temperaturi scazute ale aerului inspirat;
   - nivel acustic ridicat.
   Toti acesti factori creeaza deseori o ambianta neplacuta, cunoscuta si sub denumirea de Sick Building Sindrome (cladiri bolnave). Dezavantajele economice ale sistemelor de climatizare clasice sunt costurile mari de investitie si costurile mari de exploatare.
incalzire racire pardoseala focsani vrancea

   Caracterul antialergic
   Cota redusa de energie convectiva a sistemelor REHAU inlatura crearea curentilor de aer. Astfel, antrenarea prafului in incaperi este minima, ceea ce protejeaza caile respiratorii - favorabil nu numai pentru persoanele alergice.

   REHAU incalzirea /racirea suprafetelor – bazata pe calitate!

   REHAU ofera sisteme complete si va pune la dispozitie solutii bine gândite pentru toate variantele de utilizare in constructii noi si proiecte de renovare, pentru instalatii de incalzire si racire atât in pardoseala cât si in perete si plafon, cu montaj in sistem umed sau uscat.
   Toate sistemele REHAU au fost concepute pentru programul de lucru dur pe santiere. Din experienta practica pentru o utilizare practica. Indiferent pentru ce sistem optati, toate componentele sunt usor si simplu de montat si ofera cote maxime de siguranta si calitate.

incalzire racire pardoseala focsani vrancea

Incalzire in pardoseala Rehau cu sistemul Rehau Rautherm alcatuit din: Folie pe Rehau, Banda perimetrala Rehau, Placa cu nuturi Rehau Vario sau alte suporturi Teava Rehau Rautherm S d-17 sau d-20, Distribuitor cu debitmetre Rehau HKV-D, Curba conducatoare Rehau, Servomotor Rehau, Regleta cleme Rehau, Termostat de incapere Rehau.