centrale termice pe lemn focsnai vrancea centrale termice pe gaz focsani vrancea incazlire pardoseala focsani vrancea instalatii gaz focsani vrancea panouri solare focsani vrancea pompe caldura focsani vrancea
MATINSTAPRO - Focsani, Vrancea
   Plecand de la deviza ca "un material de calitate pus in opera de un profesionist" asigura confortul si linistea unui beneficiar, subliniem ca firma noastra doreste, si zicem noi ca si reuseste, sa fie una din cele mai de luat in seama de pe piata. In sprijinul acestui lucru vina seriozitatea, punctualitatea, vechimea, experienta angajatilor, asigurarea garantiei la lucrarile executate, maleabilitatea in ceea ce priveste sistemul de plata si faptul ca fiecare client este tratat cu respect si corectitudine pana la terminarea contractului.
   Firma, desi este infiintata in anul 2011, are in componenta personal in proportie de 100% desprins dintr-o firma mai mare, cu mai multe obiecte de activitate, si care timp de 10 ani au acumulat experienta in domeniul instalatiilor.

   Lucrari reprezentative efectuate in decursul anilor:
   - contorizare la nivel de apartament a apei reci si apei calde menajera;
   - contorizare energiei termice la nivel de imobil (gigacalorimetre);
   - contorizare la nivel de apartament a gazelor naturale;
   - executie instalatii termice si montare centrale termice de apartament;
   - service in garantie si postgarantie pentru gama de centrale BOSCH;
   - consultanta si executie lucrari prin programul "Casa Verde".

   Un obiectiv principal in politica de viitor al firmei este promovarea la scara mai larga a produselor REHAU care, desi au un pret de cost mai ridicat, asigura o calitate a lucrarilor si durabilitate in timp a acestora mult mai mare, ca sa nu mai vorbim de confortul sporit si cheltuielile ulterioare mai mici (ex. incalzirea in pardoseala). In acest sens, firma a devenit reprezentant zonal pentru REHAU si detine in portofoliu cateva proiecte puse deja in functiune, unde s-au folosit doar materiale REHAU.